Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Samarbejdspartnere

 
Grundtvig-Akademiet udfolder en del af sine aktiviteter i nært samarbejde med andre beslægtede institutioner:

 

Grundtvig Centeret

Grundtvig Centeret er oprettet den 1. januar 2009 og arbejder med en digital og kommenteret udgave af Grundtvigs skrifter, forskningsindsats på de felter, hvor Grundtvig særligt markerede sig: Teologi og kirke , demokrati og folkelighed, Pædagogik og folkeoplysning. Videnudveksling, undervisning og formidling.
Centeret udøver sin virksomhed dels på Aarhus Universitet, hvor forskningsdelen er tilknyttet, dels på Vartov, hvor arbejdet med den digitale og kommenterede udgave af Grundtvigs skrifter foregår.
 
Samarbejde om Grundtvigforskning i Forum for Grundtvigforskning.
 
Grundtvig-Selskabet af 8. september 1947 er stiftet med det formål at udbrede kendskabet til N. F. S. Grundtvig og at fremme studiet af hans virke og hans stilling i åndslivet i og uden for Danmark, bl.a. ved udgivelsen af årbogen "Grundtvig-Studier". Selskabet ønsker at skabe en levende kontakt mellem alle, der virker ud fra Grundtvigs tanker og arbejder med hans åndelige indsats.
 

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er et udviklingscenter for folkelig og åben universitetsundervisning. Der arbejdes bl.a. med videnskabsformidling, herunder astronomi og geologi.
 

Taarnborg ViCordis

Taarnborg har huset en lang række personer og slægter, som har haft stor betydning for Vestslesvigs og Danmarks historie, bla. salmedigteren H. A. Brorson. Taarnborgs formål er at være et levende minde om Brorson og Vestslesvigs historie fra 1500-1800 og skabe gode rammer om beskæftigelsen med historie og kultur.
 

Søren Kierkegaard Forskningscenteret ved Københavns Universitet

Søren Kierkegaard Forskningscenteret har til formål at varetage og fremme kierkegaardforskningen nationalt og internationalt og tilvejebringe en komplet nyudgivelse af alt, hvad der er overleveret fra Søren Kierkegaards hånd.


 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk