Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Tal sammen!

Inspiration til foreningsarbejdet

Samtaledage, salon og café-aftener.
De seneste år har folkeoplysningen fået nye former. Foredragsaftener har fået følgeskab af aktiviteter, hvor det gælder samtalen - om etiske og eksistentielle og samfundsmæssige spørgsmål. Her er inspiration til at komme i gang med nye arbejdsformer.
 
På inspirationsdagen introducerer vi til tre modeller, som deltagerne også får lejlighed til at afprøve:

- Samtalekort & samtaledag. Eksistens, Tillid. Grænser,
Etiske Dilemmaer, Har Vi Lov til Det? Grundtvigsk Forum har
udarbejdet samtalekort med en række temaer.

- Laboratorium – sprog for tro. Hvordan skaber man rammer for en samtale om tro og eksistens? Grundtvig-Akademiet har udviklet en laboratoriemodel for samtaler om de store spørgsmål.

- Den gode skole. Aktuelle drøftelser med udgangspunkt i folderen ”Den gode skole” og i spørgsmål udarbejdet af Grundtvigsk Forum.

Inspirationsdagen er for alle med interesse for at fremme den gode samtale om væsentlige spørgsmål. Særligt for dig, der vil arrangere samtaler i din forening eller kreds. Kom gerne flere fra samme forening, så der er nogle at arbejde videre sammen med!
 
 
Tid og sted: kl 10.30 -15, lørdag den 25. marts 2017
på Liselund, Slagelse
Kursusteam: Ingrid Ank og Anna Kolind

Tilmelding: Senest 24. februar 2017 via billetto.
 
Pris: 150 kr. incl. frokost – dog gratis for medlemmer af
Grundtvigsk Forum.
 
For medlemmer af Grundtvigsk Forum - tilmeld her:
 
For ikke- medlemmer af Grundtvigsk Forum - tilmeld her:

Arrangør: Grundtvigsk Forums kirkepolitiske udvalg, skolepolitiske
udvalg og samfunds- og kulturpolitiske udvalg
marqs / photocase.de
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk