Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Forlaget Vartov

Formidling
Forlaget Vartov ejes af Grundtvigsk Forum og udgiver bøger, årsskrifter, blade og musik. Formålet er at fortolke og formidle N.F.S. Grundtvig og hans betydning for kirke, skole- og kultur-livet til samtiden.
 
Bestil bøger online herBøger
Mange af nutidens forfattere, skribenter og debattører forholder sig i deres bøger og artikler til Grundtvig og hans betydning for det danske samfund og vores mentalitet. Flere af disse formidlere udkommer på Forlaget Vartov.
 
Debat
Grundtvigsk Forum arrangerer hvert år mange konferencer og kurser, hvor spørgsmål om tro, kunst og samfundsliv ivrigt debatteres. Forlaget Vartov forsøger at bringe denne debat videre ud i verden i form af artikler, bøger og årsskrifter.


Kontakt
Tag kontakt til Forlaget Vartov
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk