Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Glædelig Jul 2017

 
Glædelig Jul – mere end et postkort

Det lille julehæfte til glæde og eftertænksomhed er nu udkommet og kan erhverves for 20 kr. hos Forlaget Vartov ved køb af 1 stk. Der er rabat ved 10 stk. og derover.

Hæftet er på 28 sider og kan bruges som et udvidet julekort. På bagsiden er der plads til, at man kan skrive sin egen julehilsen. 
Årets julehæfte rummer blandt andet opbyggelige tekster om julens evangelium, julens poesi, julens billeder og juletræets teologi.
Bidragsyderne er Jens Torkild Bak, Benedicte Hammer Præstholm, Maria Louise Odgaard Møller, Susanne Thestrup Truelsen, Sofie Petersen og Thomas Reinholdt Rasmussen
Det er smukt illustreret med værker af Fritz og Anna Syberg.
”Glædelig Jul” er redigeret af Elof Westergaard, Ribe, og Marianne Frank Larsen, Aarhus.

Illustration
"Glædelig Jul" er et meget smukt illustreret hæfte på 28 sider, hvoraf den sidste kan bruges til at skrive en personlig julehilsen til modtageren. 

Priser
Prisen er inklusiv porto og ekspedition.
Glædelig Jul sælges i pakker med forskellig antal.
 
Bestil
Priserne er inklusive porto

 

Forsideillustration til Glædelig Jul 2017

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk