Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Hjælp Grundtvigsk Forum!

Kære medlemmer, venner og støtter af Grundtvigsk Forum

Nu er tiden igen kommet til, at vi vil opfordre jer til at støtte op om Grundtvigsk Forum med et økonomisk bidrag, så vi kan bevare vores status som almenvelgørende forening.

Grundtvigsk Forum er godkendt af SKAT til at være en almenvelgørende forening. Og den status er vigtig for os at bevare, fordi den giver os en række økonomiske fordele:

• Skattefradrag for bidragydere med bidrag op til 15.200 kr. (2017)
• Skattefrihed for Grundtvigsk Forum til at modtage testamentariske gaver
• Ret til for Grundtvigsk Forum at søge puljen for landsdækkende almennyttige organisationer (tipsmidler)

For at gøre sig fortjent til denne status, skal mindst 100 mennesker give en årlig gave på ikke under 200 kr.

Hvert år uddeler Grundtvigsk Forum næsten en kvart million kr. i tilskud til en lang række aktiviteter inden for kirke, skole og samfund. Vi udgiver Dansk Kirketidende, landets ældste tidskrift og driver Grundtvig Biblioteket i Vartov. Derudover igangsætter og støtter vi en række arrangementer, kurser, konferencer og seminarer over hele landet, der på forskellig vis sætter arven fra Grundtvig i spil i nutiden. Ligesom vi driver konferencestedet Vartov, der er omdrejningspunkt for en lang række eksterne kurser og konferencer.
Ydermere er Vartov et kulturelt mødested, der blandt andet danner rammen om seminarer, kurser, foredragsrækker, maratonsang, fyraftenssange og andre sangfællesskaber med højt til loftet.

Hvad skal du gøre?
Indsæt (mindst) 200,- kr. på konto i Danske Bank,
Reg. nr.: 4180, konto 3119 080 339. Mærk ”Gave”.
Eller Mobile Pay: 41 93 90 00. Skriv ”gave” i beskeden
 

Med venlig hilsen
Formand for Grundtvigsk Forum Kirsten M Andersen
Sekretariatsleder Joachim Juel Vædele

 

Maratonsang i Vartovs grønnegård den 21. juni - på årets længste dag.
En af de mange aktiviteter Grundtvigsk Forum hvert år støtter og giver tilskud til
 
 

 

 
Man kan også vælge, at ens gave skal gå direkte til det grundtvigske arbejde i Sydslesvig. Så mærker man indbetalingen "Sydslesvig".
Se mere om det grundtvigske arbejde i Sydslesvig her

 

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk