Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse 2017-18Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgKirke og folk anno 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Hjælp Grundtvigsk Forum!

Til Grundtvigsk Forums enkeltmedlemmer og læsere af vores nyhedsbrev.


HJÆLP!

Grundtvigsk Forum har hvert år ved denne tid brug for hjælp!
Vi er en almenvelgørende forening, hvis formål er at samle midler ind og bruge dem til at sætte arven efter Grundtvig i spil i nutiden.
 
Derfor er vi fritaget fra at betale skat og kan modtage tipsmidler osv. Men skattemyndighederne har strammet kravene til indberetning og dokumentation. Derfor har vi brug for mindst 100 gaver af mindst 200,- kr.
 
Støt et godt formål: Donér (mindst) 200,- kr. til Grundtvigsk Forum.
Skattemyndighederne vil fremover have dokumentation for, at man hvert år modtager en gave på mindst 200,- kr. fra mindst 100 mennesker, for at denne status kan opretholdes.

Det er meget vigtigt at vi når dette mål, og derfor beder vi om hjælp fra alle enkeltmedlemmer og læsere af dette nyhedsbrev:
 
Indsæt (mindst) 200,- kr. på konto i Danske Bank,
Reg. nr.: 4180, konto 3119 080 339. Mærk ”Gave”.
Eller Mobile Pay: 41 93 90 00. Skriv ”gave” i beskeden.
 
Med venlig hilsen
Formand for Grundtvigsk Forum Kirsten M Andersen

Sekretariatsleder Joachim Juel Vædele


Hvad bruger Grundtvigsk Forum pengene til? Hvert år uddeler Grundtvigsk Forum næsten en kvart million kr. i tilskud til en lang række aktiviteter inden for kirke, skole og samfund. Vi udgiver Dansk Kirketidende, landets ældste tidskrift og driver Grundtvig Biblioteket i Vartov. Derudover igangsætter og støtter vi en række arrangementer, kurser, konferencer og seminarer over hele landet, der på forskellig vis sætter arven fra Grundtvig i spil i nutiden.

 

MADworks/ Photocase.de
 
 

 

 
Man kan også vælge, at ens gave skal gå direkte til det grundtvigske arbejde i Sydslesvig. Så mærker man indbetalingen "Sydslesvig".
Se mere om det grundtvigske arbejde i Sydslesvig her

 

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk