Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Politik

 
Hvorfor er Grundtvigsk Forum?
Den røde tråd i arbejdet er præsten, digteren og samfundsdebattøren N.F.S. Grundtvig. Sigtet er nutidigt - at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil. Grundtvigsk Forum skaber rammerne om den aktuelle debat inden for tro, eksistens, kirke, skole og samfund. Sekretariatet har til huse i Vartov i København og aktiviteterne foregår over hele landet.
 

Hvad gør Grundtvigsk Forum?
 
Deltager aktivt i den kirkepolitiske debat og i skole- og samfundslivet og arrangerer debatmøder, konferencer og foredrag.

Tager del i en række folke- og kirkelige sammenhænge.

Udgiver bøger og musik på Forlaget Vartov.

Udgiver det månedlige tidsskrift Dansk Kirketidende, der siden 1845 har leveret perspektiver på den aktuelle debat om   
kirke og samfund.
 
Stiller bibliotek og studiemiljø til rådighed hvor man kan arbejde med Grundtvig og hans virkningshistorie med let adgang til information og rådgivning.
 
Hvad vil Grundtvigsk Forum?
Grundtvigsk Forum arbejder for, at Den danske Folkekirke fortsat har plads til både det overbeviste og det søgende menneske. Den danske tradition for valgmenigheder er et godt eksempel på den rummelighed og frihed, der i dag præger Den danske Folkekirke. En rummelighed og frihed vi vil arbejde for at sikre.
 
Her er nogle af de seneste arbejdspapirer og høringssvar, som Grundtvigsk Forum har udarbejdet i forbindelse med aktuelle spørgsmål:

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk