Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Udvalg

Grundtvigsk Forum har fire udvalg der varetager forskellige opgaver. Du kan læse mere om udvalgenes opgaver her og ved at besøge siden for hvert udvalg.

Kirkepolitisk udvalg

Kirkepolitisk udvalg arbejder med de problemer, som gennemførelsen af den nye kommunestruktur rejser på det kirkelige område, arbejder for at gennemføre Grundtvigsk Forums forslag om økonomisk selvforvaltende stiftsråd. Kirkepolitisk udvalg arbejder også med hvordan sager vedrørende klage over en præsts forkyndelse skal behandles.

Skolepolitisk udvalg
Skolepolitisk udvalgs opgave er at udbrede kendskabet til Grundtvigs synspunkter i nutidens danske virkelighed gennem oplysningsvirksomhed om kirkelige og folkelige spørgsmål og ved deltagelse i tidens debat om skole-, kirke- og kulturpolitik med det formål at fremme et forpligtende folkeligt fællesskab.
Skolepolitisk udvalg

Samfunds- og kulturpolitisk udvalg
Samfunds- og kulturpolitisk udvalg arrangerer kurser, møder, konferencer om folkelige emner og problemstillinger, herunder folkeoplysning som et afgørende omdrejningspunkt. Folkeoplysning handler også om oplivelse, hvorfor udvalgets arbejde gerne om muligt må være udfordrende, øjenåbnende og dagsordensættende.
Samfunds- og kulturpolitisk udvalg
 
Sydslevsvig udvalg
Der har været lang tradition for grundtvigsk interesse for og støtte til det folkelige og kirkelige arbejde i Sydslesvig. Grundtvigsk Forum har derfor også i sin styrelse en repræsentant fra Sydslesvig som bindeled mellem GF og DKS (Dansk Kirke i Sydslesvig).
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk