Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Kultur- og samfundsudvalget 

 
Kommissorium
Kultur- og samfundsudvalget arrangerer kurser, møder, konferencer om folkelige emner og problemstillinger. Det kan være emner fra den aktuelle kirkelige, pædagogiske, kulturelle og samfundsmæssige debat.

Men også emner af historisk eller traditionsbestemt art bør have udvalgets opmærksomhed. Det drejer sig både om folkeoplysning og information.
 
Folkeoplysning handler også om oplivelse, hvorfor udvalgets arbejde gerne om muligt må være udfordrende, øjenåbnende og dagsordensættende. Det grundtvigske livs- og menneskesyn skal til stadighed være en inspiration i udvalgets arbejde.
 
Hvor det er muligt søger udvalget samarbejde med andre folkelige institutioner (indenfor idrætten og de frie skoler o. lign.).
Udvalget skal i sit arbejde være opmærksom på kredsenes behov ud over landet både med arrangementer og med idéer, som kan sendes til kredsene eller/og lægges ud på hjemmesiden. I det hele taget skal udvalget være opmærksom på kommunikationen med kredsene både på hjemmesiden og ad anden vej.
 
 
 
Udspil og debat:
 
 

 

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk