Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Oplysningskampagne om dåb

Overvejer du, om dit barn skal døbes?

Folkekirken.dk, Landsforeningen af Menighedsråd, Grundtvigsk Forum og forlaget Eksistensen er gået sammen om en større oplysningskampagne om dåb.

Kampagnen henvender sig til nybagte eller kommende forældre og er en invitation til forældre om at overveje barnedåb.

Der kan være mange forskellige grunde til, at forældre vælger at få deres barn døbt. For nogle handler det om at knytte barnet til en tradition, der rækker langt bagud i tid, for andre handler det om at give de kristne værdier videre til en ny generation. Eller åbne op for, at barnet kan få et forhold til kirken.

Gennem artikler og interviews eller dialog på facebook kan forældre søge mere viden om og være med til selv at diskutere, hvad dåben betyder og hvorfor dåb måske er en overvejelse værd.
 
Kampagnen indeholder:
• En facebookkampagne: www.facebook.dk/barnedaab hvor nybagte forældre kan diskutere med hinanden eller stille spørgsmål til en præst (kampagnen kører fra 9. januar 2017)
• Artikler, interviews og videoklip på siden www.folkekirken.dk/daab med overvejelser om dåb og dåbens betydning
• En trykt folder, der sendes ud til alle landets sogne og kan omdeles til nybagte forældre
• En billedserie om barnedåb, som det enkelte sogn frit kan benytte fx på sin hjemmeside

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk