Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Søg i Grundtvigs tekster

 

 

Grundtvigs Værker

Grundtvigs Værker er en tekstkritisk og kommenteret udgave af N.F.S. Grundtvigs trykte forfatterskab. Der er mulighed for fritekstsøgning i de grundtvigtekster der allerede er skannet ind. Grundtvigs Værker udgives  på nettet af Grundtvig Centeret ved Aarhus Universitet. Udgivelsen blev påbegyndt i 2010 og forventes færdig i 2030. Når den er færdig, vil den omfatte ca. 1000 værker, som kan læses online. 

 

Arkiv for Dansk Litteratur

Arkiv for Dansk Litteratur har fritekstsøgefunktion. Projektet styres af Det Kongelige Bibliotek, der varetager de tekniske opgaver, og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, der har ansvaret for projektets faglige indhold. Udgaverne, som er anvendt er Nik. Fred. Sev. Grundtvigs Udvalgte Skrifter 1-10, ved Holger Begtrup, Gyldendal, Kbh. 1904-9 og Grundtvigs Sang-Værk 1-6, Det Danske Forlag, Kbh. 1944-64.
 
 
 
 
Andre muligheder for at finde tekster/bøger af Grundtvig
 
 
 
 
 
 
 
Grundtvigforskning
 
 
 
 
 
 
Grundtvig tegnet efter C. A. Jensens portræt fra 1831
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk