Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies pinsemåltid

 
Sofie Baunbæk Reilly er kok i Vartov, hvor man spiser godt!

Se her hendes udgave af et himmelsk pinsemåltid.
 
Pinsepakker med kulmule.
 
Ingredienser til 4 personer:
 
4 plader butterdej
480g. kulmule i filet uden skind og ben
4 "kugler" frossen spinat
1 stort skalotteløg
1/2 dl. hvidvin
4 tsk. dijon sennep
Æg til pensling
 
Start med at lave spinatfyldet. Skær skalotteløg i små tern og steg det gyldent i en lille gryde. Tilsæt den frosne spinat og lad den langsomt tø op. Tilsæt derefter hvidvin, skru op og kog det godt igennem, smag til med salt og peber og lad det køle ned.
Rul butterdejspladerne tyndt ud, ca. 15 x 20cm. Kom en god skefuld af spinatfyldet på midten af den ene halvdel af hvert af stykkerne. Læg 120g. fisk (to stykker ovenpå hinanden) ovenpå spinaten, krydr hvert stykke med salt og smør 1 teskefuld sennep ovenpå fisken.
Pensel rundt om fisken med æg og fold den anden halvdel over, tryk kanten med en gaffel. Pensel pakkerne med æg og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne.
Server pakkerne til en god fyldig salat eller hvad du lige har lyst til. Her har jeg serveret dem med braiseret fennikel, rødbede/kapers salat og en lille grøn salat af frisee-salat og bagte cherrytomater.
 
Se opskriften i pdf-format her
 
 

 


 

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk