Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Grundtvig går til popmusikken

Musikforedrag & Fællessang
 

Den fynske komponist Janne Wind er de seneste 3 år udkommet med 60 nye melodier til kendte og elskede tekster af Ingemann og Grundtvig.
 
Projektet er blevet præsenteret på Vartov i 2016, hvor publikum var nysgerrige og begejstrede - og feedbacken blandt andet var:
"Tak for en god koncert. Top professionelt med humor, gode Grundtvig data og personlige historier. Dejlig musik og flot eksekveret".

Nu vender Janne Wind tilbage med sin trio (Kathrine K. Andersen, vokal og Thomas Nikolajsen, vokal og saxofon) til fire festlige PopSalme aftener, med fællessang af nye og gamle melodier tilpasset årstiden, krydret med små anekdoter, optræden og fortælling om musik og tekster.
 
Tid: 23. april 2018 kl. 18-19.30

Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Fri entré


 

Popsalmetrioen
Foto: Lasse Skov

 

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk