Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse 2017-18Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på Christiansborg
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Lutherrosen springer ud

”Næst efter teologien sætter jeg musikken højest for den forkynder for hjertet, hvad teologien forkynder for forstanden”.

 

Vi tager Luther på ordet og indbyder til en eftermiddag med fællessang, korindslag og en række spændende oplæg, hvor vi samtidig markerer udgivelsen af Lutherrosen, der er nye salmer og kormusik til reformationsjubilæet.

Kirkeminister Mette Bock byder velkommen, hvorefter fællessang og korsatser vil veksle med en række korte oplæg ved salmedigter Lisbeth Smedegaard Andersen, komponist Bo Gunge, formand for Folkekirkens Ungdomskor og biskop Marianne Christiansen, lektor emeritus og komponist Nils Holger Petersen, leder af Grundtvig-Akademiet Ingrid Ank samt rektor for Sjællands Kirkemusikskole og initiativtager til projekt Lutherrosen Ole Brinth.


Afslutningsvis byder vi på kransekage og bobler til store og små.

Tid: Lørdag den 4. februar 2017 kl. 14.00-17.00
Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Fri entré


Arrangør: Grundtvigsk Forum og Folkekirkens Ungdomskor.

Tilmelding nødvendig til billetto:

https://billetto.dk/da/events/lutherrosen-springer-ud  senest den 23. januar 2017

 

 

 

Se hele programmet for "Lutherrosen springer ud" her

 

 

 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk