Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse 2017Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2016Ungdommens Folkemøde 2016
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Syng julen ind i Vartov

- Sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring

 

Oplev glæden ved at synge julens både nye og gamle sange og salmer – kombineret med fortællinger om sangene. Pianisten inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Aftenens program indeholder både fællessang og koncert.

 

Rasmus Skov Borring er 35 år, pianist, komponist og foredragsholder. Han har udgivet CD’erne "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, "PIANO" med sine egne instrumentale kompositioner, ”Livets mærke” i et samarbejde med forfatter Jens Rosendal – og seneste udgivelse er fra 2015 med titlen ”Merry PIANO Christmas”.

 

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

 

Derudover arbejder han blandt andre sammen med den 50 år ældre forfatter Jens Rosendal med intentionen om at forene generationer i nye fællessange. Rasmus Skov Borring interesserer sig for kulturmødet og har med sit sangforedrag optrådt i mange sammenhænge i kultur- og foreningslivet.

 

Baren er åben før arrangementet og i pausen.

 

Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Tid: 20. december 2016 kl. 19-21

Fri entré

Rasmus Skov Borring


 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk