Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Tal om Danmark: Samtalesalon for ny- og gammeldanskere

Snup et samtalekort og tag del i samtalen, når Dansk Flygtningehjælps Ungdom (DFUNK) og Grundtvigsk Forum byder indenfor i Vartovs stuer til samtaler mellem flygtninge/nydanskere og danskere.
 
Det handler både om, hvad der ligger mellem linjerne i dansk kultur – set ’indefra’ – og om, hvordan dansk kultur tager sig ud i en udlændings øjne – set ’udefra’.
 
Samtalekortene lægger op til samtaler om ’humor’, ’mad’, ’tro’, ’krop og køn’, ’demokrati’, ’ytringsfrihed’, ’hygge’ og meget mere.
 
Dertil serveres gratis baklava og billig kaffe.
 
Tid: 28. september 2017 kl. 16.00-17.30
Sted: Vartov, Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K
Fri entré – gratis baklava og billig kaffe
Arrangør: Grundtvigsk Forum i samarbejde med DFUNK
 
 
 
 
Vil du holde din egen samtalesalon?

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk