Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Konference- og mødelokaler i København K

 
Midt i storbyen og i historiske omgivelser. Vartov er stedet for alle arrangementer ­ hvad enten det er et firmaseminar, et møde, en konference, et bryllup  eller en rund fødselsdag.
 
Vartov er en historisk og smuk bygning med Københavns Rådhus som nærmeste nabo. Vartov ejes af den grundtvigske forening Grundtvigsk Forum og har i mere end 50 år fungeret som kursus- og konferencested.

Alle lokaler har inden for de senere år gennemgået en omfattende renovering, så de i dag fremstår moderne og tidssvarende.

Lokaler og muligheder

  • En foredragssal med plads til 130 pers. i biografopstilling og 70 pers. ved kongresopstilling.
  • Otte møde- og gruppelokaler i varierende størrelser - og et hyggeligt gårdmiljø.
  • Et større moderne anretterkøkken.


Dagspakke

Der er mulighed for at bestille en dagspakke, der består af:
  • Leje af lokale
  • Ankomstkaffe/te m. brød, smør og ost
  • Frokost
  • Eftermiddagskaffe/te m. hjemmebagt kage


Kontakt

Indhent et af byens bedste tilbud på: konference@vartov.dk   eller 40178104

Billeder af lokalerne


 
 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk