Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Om Vartov

 

 

Den historiske bygning Vartov ejes af Grundtvigsk Forum og er et kulturelt kraftcenter midt i byen med Københavns Rådhus som nærmeste nabo.

Kurser og konferencer

Vartov har i mere end 50 år fungeret som kursus- og konferencested. Den historiske bygning har inden for de senere år gennemgået en omfattende renovering, så lokalerne i dag fremstår moderne og tidssvarende.

Arrangementer

Grundtvigsk Forum arrangerer hvert år spændende foredragsrækker af samfundsrelevant karakter.
 
Se program her

Mere om Vartov kirke
Besøg Vartov Kirke
Københavns og Vartov Valgmenigheder
 
 

Hvem bor i Vartov

Her har bl.a. Grundtvigsk Forums sekretariat til huse sammen med Grundtvig-Akademiet, Grundtvig-Biblioteket og Forlaget Vartov.
Grundtvig Centeret, der hører under Århus Universitet, har ligeledes lokaler her side om side med bl.a. Søren Kierkegaard Forskningscenteret, Organisationen Danske Museer, Det danske Kulturinstitut og Folkekirkens Institut for Præsteuddannelse.

Historisk

N.F.S. Grundtvig var fra 1839-1872 præst i Vartov, som dengang var hospital. I dag lægger bygningerne hus til en lang række institutioner, centre og aktiviteter, ligesom man i Vartov finder et kollegium for studerende. Vartov kirke har siden 1920 tilhørt Vartov Valgmenighed, som regelmæssigt holder gudstjeneste her.

 
 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk