Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Vartov på toppen

Kontorfællesskab ved Rådhuspladsen

 

Du har i forvejen din egen virksomhed med et veludviklet forretningsgrundlag, en bærende ide og vision om fremtidens Danmark – også i en mere global sammenhæng. Og du ønsker at være sammen med andre, der har større ambitioner for deres virksomhed end et pænt årsregnskab.
 
Tanken er, at du i Vartov på toppen både får en kontorplads med internet, printer, små møderum, tekøkken og kolleger med andre faglige baggrunde, der ligesom dig har ambitioner om at sætte dagsorden, påvirke og flytte!
 
Vartov på toppen er placeret i et hus med kultur, uddannelse, forskning, forenings- og organisationsarbejde, innovation og kreativitet. 
Se mere om lejerne i Vartov på www.grundtvig.dk
 
Økonomi mm:
 
En kontorplads: 2500,- pr. måned.
Lejeperiode: minimum tre måneder.
Depositum: tre måneders leje.
Opsigelsesperiode: tre måneder.
Kopimaskine: der betales for forbrug.
Hurtig og sikker internetforbindelse.
Fælles hjemmeside.
 
Kom og vær med til at skabe et spændende arbejdsmiljø med ret til at bidrage til fællesskabet og pligt til at udnytte den inspiration fællesskabet giver dig!
 
Er du interesseret, så henvend dig til:
 
Joachim Vædele på 22 11 01 22
 
 

 

 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk