Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Anes Linsepostej:

 

"Her er min mors lækre linsepostej. Skal nok servere den en dag inden jeg stopper (-: ", siger Ane Wilken, der har afløst for Vartovs faste kok, Sofie, som har været på barsel.


 
250g grønne linser
500g løg, gulerødder og selleri
140g smeltet margarine
2 dl fløde
½ tsk karry
½ tsk timian
½ tsk basilikum
1½ tsk salt
2 bouillonterninger
 
Linserne udblødes natten over i dobbelt mængde vand. Koges i vandet ca. 20 min og køres herefter gennem kødhakkeren.
Grøntsagerne rives. Alle dele blandes godt og fyldes i forme bages ca. 1 time v. 200 grader.

Serveres med kogte kartofler, salat og surt.
Smager fortrinligt som pålæg på rugbrød.

Foto: Ellen Bouckaert/ Flickr.com

 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk