Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Bagt kulmule med oliventapanade, tomat og basilikum

4 personer, forret:
 

400 gr. kulmulefilet uden skind.
1 spsk salt.
1tsk sukker.
1 gl. gode semidried tomater i olie.
1 bdt. basilikum.
1 gl. sorte oliven uden sten.
1 ansjosfilet.
ca. 1/2 dl. olivenolie.
2 spsk. kapers.
1 spsk. citronsaft.


Dag 1: Drys salt og sukker over kulmulefileten og stil den i køleskabet natten over.

Dag 2: Hvis der sidder ben i midten af kulmulefileten, så skær dem fra. Del derefter i 4 lige store stykker.
Pensel med lidt olie og bag fisken i en 200 grader varm oven i 5 min. Køl fisken helt ned.

Sigt væden fra olivene og kom dem op i en foodprocessor eller en minihakker. Tilsæt ansjos og kapers. Blend og tilsæt olie, bare lige til den har samlet sig. Smag til med citronsaft.

Anret fisken på tallerkener. Kom oliventapanade ovenpå og pynt med semidried tomater og masser af basilikum.
Servér godt brød til.
Foto: Sofie Baunbæk Reilly

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk