Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Efterårssalat med grønkål og granatæble

 
200 gram grønkål (fjern stokke og snit fint)
1 granatæble. Halvér og pil alle kernerne ud
1 appelsin, pillet og skåret i tern
3 spsk græskarkerner, ristet på en pande med lidt olie og salt. Afkøl.
2 spsk yoghurt naturel
3 spsk koldpresset rapsolie
2 spsk æblecider eddike
1 spsk dijon sennep
salt og peber
 
Kom yoghurt, rapsolie, eddike og sennep i en meljævningsryster.
Ryst og smag til med salt, peber og evt mere eddike.
 
Kom grønkål, appelsin og græskarkerner i en skål og hæld derssingen over. Vend det hele godt rundt.
Kom salaten på et serveringsfad og drys granatæblekernerne over.
 
 
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk