Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Fennikelsalat med appelsin og glaskålssalat

Fennikelsalat med appelsin.

2 fennikel, skåret i papirtynde skiver, gerne på mandolinjern.
2 appelsiner, skær skrallen af med en kniv og skæres derefter i tynde ringe.
1 rødløg, skåret i papirtynde ringe, gerne på mandolinjern.
1 potte dild, snit al dilden fint.
4 spsk. græskarkerner, ristes på panden med olie og salt
æblecidereddike, salt og peber.
 

Vend fennikel, appelsin, rødløg od dild sammen. Smag til med æbleeddike, salt og peber.
Anret på et fad og drys med græskarkerner.

 

 

 


 

andlostluggage/ Photocase.de
 
Glaskålssalat.

2 glaskål, skrællet og halveret, derefter skåret i tynde skiver på mandolinjern.
1 bakke cherrytomater, halverede.
1 potte kruspersille, snittet fint.
1 rødløg, skåret i små fine tern.
1 citron, riv det yderste af skallen af, og pres den derefter for saft.
3 spsk. koldpresset rapsolie.
 

Bland alle ingredienserne i en skål og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt lidt honning hvis man synes den mangler sødme.

AndreasF. / Photocase.de

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk