Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Fiskesalat af syltet brosme

200 gr. brosmefilet, uden skind og ben.
1/2 spsk. salt.
1 tsk. sukker.

1 dl. vand.
1 dl. lagereddike.
1 dl. sukker.

1/2 fennikel, skåret i små tern.
1/2 bdt. radiser, skåret i kvarte.
1/2 glas grønne oliven uden sten, grofthakkede.
1/2 rødløg, skåret i små tern.
2 spsk. finthakket dild.
Koldpresset rapsolie.
Æbleeddike.
Salt og peber.
 
Dag 1: brosmefileten skæres ud i nogle store klodser og kommes i et ildfast fad. Drysses med salt og sukker. Dæk fadet med husholdningsfilm og stil på køl til dagen efter.
 
Dag 2: bag fisken i ovnen i ca. 7 min. i 200 grader varm ovn. Kog eddike, sukker og vand op i en gryde. Lad både fisk og lage køle af. Læg fisken i en bøtte og hæld lagen over. Stil på køl i 2 dage.
 
Dag 4: bræk fisken i mindre stykker op i en skål og bland den med fennikel, rødløg, radiser, oliven og dild. Smag til med olie, eddike, salt og peber.

Serveres på ristet brød som en forret.
Foto: Sofie Baunbæk Reilly

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk