Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 
Kylling med ananas og mørk rom
 
Ingredienser:
8 kyllingeoverlår
25 gr. smør
2 spsk. karry
1dl. mørk rom
5 spsk. rørsukker
1 ananas, skrællet og skåret i mindre stykker
Skal og saft fra 2 lime
2 cm. ingefær, skrællet og skåret i mindre stykker
1 grøn chili, fjern top og kerner
 
Brus smører op i en gryde og tilsæt karry. Bland rom og rørsukker i en skål og hæld det i gryden. Sæt ild til og tag gryden af varmen.
Blend ananas, lime, ingefær og chili. Kom det i gryden og rør rundt. Smag til med salt og køl marinaden helt ned.
Kom kyllingestykkerne op i en skål og tilsæt marinaden. Vend det hele godt sammen.
Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad og overhæld med den resterende marinade. Steg kyllingen i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter.
 
Kylling med annanas og rom
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk