Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Rødbede-æble puré med peberrod og selleri/ rygeost creme

 
Rødbede-æble puré med peberrod
 
3 løg
3 rødbeder
4-5 æbler
1/4 piskefløde
friskrevet peberrod, salt og peber
 
Løg, rødbeder og æbler koges møre i piskefløden. Blendes sammen med fløden og smages til med friskrevet peberrod, salt og peber.
 
Fantastisk tilbehør til and og lam (men også til alt andet!)
 
Selleri-rygeost creme
 
1/4 knoldselleri
fløde
rygeost (uden kommen)
citron
salt
 
Skær sellerien i tern og kog dem i fløden. Fløden skal dække selleriternene
Blendes sammen med fløden og smages til med rygeost, citron og salt
 
Fantastisk tilbehør til røget laks, and og lam (men også til alt andet!)
 
 
 
 
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk