Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Salat af bolsjebeder og røget makrel med rugbrødscroutoner

 

Salat af bolsjebeder

Bolsjebeder, skrællet og skåret i tynde skiver
Rødløg, skåret i tynde ringe
Kruspersille, skyllet godt og hakket
Granatæble (halvér og pil kernerne ud)
Æbleeddike
Koldpresset rapsolie
Salt og peber

Kom bolsjebeder, rødløg og persille op i en skål. Vend med lidt olie, eddike, salt og peber. Smag til og justér.
Anret på et fad og drys med granatæblekerner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
Røget makrel med rugbrødscroutoner

1 røget makrel uden skind og ben
1 bdt. radisser
4 spsk. græsk yoghurt
2 skiver rugbrød revet i små bidder og ristet i ovnen med lidt olie og salt i ca. 8 min. Ved 190 grader
Purløg skåret i tynde ringe

Anret små stykker af røget makrel på et lille fad. Skær tynde skiver af radisser og anret ovenpå. Kom små ”klatter” af yoghurt ovenpå. Drys med rugbrød og purløg

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk