Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Salat med and, granatæble, selleri og valnødder

250g and (evt. fra juleaften) ”revet i strimler”
1 bakke blandede salatblade, skyllet
Kernerne fra 1 granatæble (smid resten af æblet væk)
½ knoldselleri
50g valnødder
1 spsk. honning
3 spsk. god balsamico
4 spsk. god koldpresset rapsolie
 
Skræl knoldsellerien og skær den i nogle 2 cm tykke skiver. Læg skiverne ned og skær i 3 cm tykke stave/ klodser. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir. Drys med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min. Lad dem køle helt af.

Rist valnødderne på en pande. Vend honning med valnødderne på panden. Smag til med salt.

Anret salatbladene på et fad. Fordel andekødet herpå sammen med selleri, granatæble og valnødder. Dryp  til sidst med balsamico, koldpresset rapsolie, salt og peber.


 

VNZ/ Photocase.de

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk