Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies asiatiske lange salat

 
4 personer til forret.

300 gram lange filet (eller anden god torskefisk)

Salt og peber

1 spsk sukker

1 dåse bambusskud i skiver eller strimler

Saften af 1 lime

4 spsk fiskesauce

1 rød chilli, befri den for kerner og skær i tynde ringe

1 lille knold ingefær, skåret i meget tynde strimler

1 bdt koriander

Skær eller pluk benene fra langefileten og skær den ud i mindre stykker (ca. 3x3 cm). Vend stykkerne med 1 spsk sukker og 1 spsk salt.
Stil fisken på køl til næste dag.
Læg fiskestykkerne på en bageplade og dryp med lidt olie. Bag fisken ved 160 grader i 6 minutter og køl fisken helt ned.

Bland bambusskud, chili og ingefær i en skål og hæld lime og fiskesauce over. Vend rundt og smag til med salt og peber. Anret det på et fad og fordel de kolde fiskestykker ovenpå. Drys med masser af groft snittet koriander
Foto: Sofie Baunbæk Reilliy
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk