Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies braiseret svinekam med fennikel

Sofie Baunbæk Reilly, kok i Vartov
 
6 personer:

1,5 kg svinekam uden svær og ben
Salt
Peber
3 spsk. fennikelfrø
10 fed hvidløg med skal
4 kviste rosmarin
6 laurbær
2 fennikel
½ flaske hvidvin
½ liter vand

Mel + vand til meljævning
 
Start med at binde svinekammen med kødsnor. Vend den derefter i salt, peber og fennikelfrø og brun den godt af på en pande med olie.

Kom svinekammen op i et ovnfast fad med låg, kom de resterende ingredienser ned til kammen og læg låget på.
Braiseres i ovnen ved 190 grader i ca. 1½ time eller til kammen har en kernetemperatur på 75 grader.

Sigt væden fra fadet op i en gryde. Læg låget på igen og lad kammen trække mens du jævner saucen.
Hæld saucen tilbage i fadet og tag kammen op og skær den i skiver.
Læg derpå skiverne tilbage i fadet. Servér kammen med kartoffel/selleri mos og en grøn salat.
 
Print opskriften i pdf her

 

 

   
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk