Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies Frittata

1 rød peberfrugt, skåret i tynde strimler.
200 gr. grønkål, skyllet og groft snittet.
300 gr. kartofler, skrællede og skåret i tern.
2 fed hvidløg, finthakket.
1 løg, halveret og derefter skåret i tynde skiver.
8 æg.
1 dl. fløde.
Ca. 100 gr. revet ost, det kan fx være gedeost, vesterhavsost, cheddar eller piccorino, eller hvad du har.
 
 
Steg kartoflerne gyldne i lidt olie på en pande der kan tåle at gå i ovnen. Svits peberfrugt, løg og hvidløg med til løgene er klare. Kom grønkålen i og lad den falde helt sammen. Smag til med salt og peber.

Pisk æg, fløde og ost sammen og smag til med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne og rør hurtigt lidt rundt. Kom panden i ovnen i ca. 25 min. ved 190 grader.
Foto: Sofie Baunbæk Reilly
Gå på opdagelse i påsken og bliv klogere på opstandelse, påsketraditioner og meget mere. Se mere om påsken her

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk