Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies græskar-kylling

 
Opskriften er til 4 prs. plus kylling til dagen efter.
 
1 hel økologisk kylling, ca. 1,8 kg.
½ butternut squasch el ½ hokaido græskar.
3 pærer
1½ kg kartofler
1 helt hvidløg
olie
salt og peber
en lille knold ingefær
 
Skær skrællen af det halve græskar og fjern kernerne, skær derefter græskaret over på midten og så i tykke skiver.
Pærerne skæres i både. Kartoflerne skrælles og skæres ligeledes i både. Pil hvidløget i fed men lad skrællen blive på. Ingefæren skrælles og skæres i små fine tern.
Alle grøntsagerne kommes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Lidt olie, salt og peber vendes godt med grøntsagerne. Gnid kyllingen grundigt med salt og peber og læg den ovenpå grøntsagerne.
Kom bradepanden i ovnen ved 190 grader i 5 kvarter, vend rundt i grøntsagerne midtvejs.
Tag kyllingen over på et skærebræt og kom grøntsagerne over på et serveringsfad.
Skær kyllingen ud. Lår i over og underlår. Vinger. Brystet skæres fra benet og deles i tre.
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk