Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies hippieburger

4 pers.

4 grove flade boller
2 dåser hvide bønner
1 lille løg, hakket groft
2 fed hvidløg, hakket groft
1 æg
2 spsk hvedemel
lidt tørret knust chili
lidt finthakket timian
 
Salsa:
1 avocado, taget ud af skrællen og skåret i tern
1 rødløg i fine tern
2 tomater i tern
Hvidvinseddike
Olivenolie
 
Salat:
Lidt skyllede salatblade
1 bakke rødbedespirer, skyllede
 
 2 spsk dijonsennep
 

Sigt de to dåser hvide bønner og skyl dem godt under den kolde hane.
Kom bønner, løg, hvidløg, timian og chili op i en foodprocessor og blend det godt sammen. Kom det op i en skål og tilsæt æg og hvedemel og smag til med salt. Form til bøffer (hvis de er for bløde, så tilsæt lidt mere mel). Steg dem gyldne på begge sider i olie på en pande.

Kom avocado, rødløg og tomat i en skål og smag til med hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber.

Flæk bollerne og smør dem med dijonsennep. Læg lidt salat på ”underen”. Derefter ”bøffen” og så salsaen. Pynt med rødbedespirer og læg ”overen” på til sidst.

 

 

 

benicce/photocase.com

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk