Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies indiske vegetargryde

 
2 store løg i grove tern
3 fed hvidløg
2 cm ingefær i grove tern
1 dåse tomat
2 dl vand
 
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk gurkemeje
½ tsk chayenne
½ tsk paprika
1 tsk garam masala
½ pose frossen spinat
1 bundt bredbladet persille
1 bundt koriander
1 blomkål i små buketter
250 g champignon i halve skiver
 
Løg brunes på en pande med ingefær og hvidløg. Blendes derefter med en dåse tomat og 2 dl vand.
Hældes i en stor gryde og bringes i kog.
Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber og evt. mere chayenne.

Champignonerne steges på en pande og kommes i gryden sammen med blomkål. Koges ca. 15 min.
Tilsæt frossen spinat og kog igennem.
Lige inden servering tilsættes grofthakkede krydderurter.
 
Serveres med kogte brune ris og lidt yoghurt eller cremefraiche på toppen.
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk