Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Sofies sprødstegte hornfisk

 
Ingredienser:
 
Hornfisk i filet
Frisk basilikum
Grov sennep
Rugmel
 
Læg filetterne på et skærebræt med skindsiden ned. Skær dem i 10-15 cm lange stykker. Smør hvert stykke med grov sennep og drys med salt og peber. Læg så meget basilikum som muligt på den ene halvdel af hvert stykke og fold på midten. Vend stykkerne i rugmel og steg dem sprøde på en pande i olie og smør.
 
Smager rigtigt godt med spidskål til.
Kom en lille smule vand i en gryde og en stor klat smør. Kom spidskål skåret i kvarte i gryden når det koger. Gi' dem 5 minutter under låg og drys til sidst med masser af dild, lidt reven citronskal og kødet fra nogle grønne spanske oliven. Smag til med salt og peber.
Foto: Jan Grünwald, Politiken
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk