Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

Tinas fastelavnsboller

Mens Sofie er på barsel, er Tina Jensen kok i Vartov. I anledning af fastelavn, har hun fundet en opskrift frem, som hendes mormor plejer at lave fastelavnsboller af.
 
10 stk.

1 dl mælk
¼ tsk salt
½ spsk sukker
1 æg
50g gær
250g hvedemel
175g smør
 
Bland mælk, salt, sukker, æg, gær og noget af melet (dejen skal slippe kanten).

Dejen rulles ud i en firkant, smørret skæres med en ostehøvl og lægges på 2/3 af dejen. Dejen foldes i 3 lag, så en del er uden smør. Dejen rulles ud igen og deles i små firkanter.
Der kommes fyld på*, og de formes til boller.
Hæver ca. 15 min. Bages i ca. 15 min. ved 200 grader.

*Du kan komme fyld på efter eget valg: f.eks. marcipan, creme, syltetøj etc.
 
Hent opskriften som printervenlig fil her

 
 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk