Multilogin
Til forsiden
dankort
Hvem er Grundtvig
Tidslinje: Grundtvigs liv og samtidSalmer og teksterTemaer i Grundtvigs forfatterskabGrundtvig og kulturenBøger om GrundtvigSøg i Grundtvigs teksterBilledgalleriPressen skriver om GrundtvigWho is Grundtvig?
Grundtvig i DanmarkGrundtvig i VerdenGrundtvigsk Forum
Om Grundtvigsk ForumVedtægter ForeningstrukturUdvalg MedlemskredseDet sker - i Grundtvigsk Forums kredse Politik ÅrsmøderSamtaledagenStyrelsenMedlemskabGrundtvigsk Forum på Danske kirkedage 2016N.F.S. Grundtvigs PrisFolkekirken og EUForpligtende fællesskaberHvor folket er må kirken væreFolkekirkens styre21 teser om åndsfrihedGavebrevFolkemødet på Bornholm 2017Ungdommens Folkemøde 2016Hvor bange er vi for religion? Høring på ChristiansborgPrædikenkonkurrence 2017Nye krav til databeskyttelse
Vartov
Om VartovAbout VartovVartovs historieKonference/mødelokalerVartovkollegietSkrivebord på Rådhuspladsen?LejeroversigtArranger en fyraftenssangHør foredragetKalenderGrundtvigs fødselsdagMands Minde-Foredrag i VartovSofies madMettes kagerMaratonsangBesøg Vartov og GrundtrvigVartovmødet - det lange lys på Danmark. Alternative åbningstalerKilden i VartovDet 13. Thorkil Kristensen seminar
AkademiForlagBibliotekKontaktNyhedsbrev
 

 

Vartovkollegiet

Formål
Kollegiets formål er at skabe et hjemsted for 7 kvindelige og 7 mandlige studerende under deres ophold i København.
 
 
Optagelsesbetingelser
 
Betingelserne for at kunne søge optagelse på kollegiet er, at den studerende:

1. Er i gang med et videregående studium af mindst 3½ års varighed ved en højere læreanstalt, eller er i gang med efteruddannelse i form af Ph.d. eller lignende,
2. Har studeret mindst et år på en videregående uddannelse. 
3. har mindst 2 år tilbage af studiet.
4. er fyldt mindst 21 år
 
Indstilling
Ansøgere indstilles af: Inspector Collegii, Grundtvigsk Forums sekretariatsleder og en repræsentant for Grundtvigsk Forums styrelse.
Udvalget afholder møder efter behov, hvor der tages stilling til ansøgningerne. Herefter indkaldes de udvalgte ansøgere til en samtale.
 
Ansøgning
Ansøgningsskema kan downloades her.
Foruden ansøgningsskemaet skal der vedlægges en motiveret ansøgning.
Ansøgningsskema og motiveret ansøgning sendes som 1 samlet pdf-fil per mail til adressen vartovkollegiet@gmail.com med emnefeltet ”Ansøgning Vartovkollegiet"
 
Ansøgninger modtages kun når der er ledige værelser - se opslag her på siden, i porten Farvergade 27, i Dansk Kirketidende og Universitetsavisen.

Om leje af kollegieværelse
Kollegieværelse bevilges almindeligvis for 5 år. Opsigelsesfrist for både lejer og styrelse er 2 måneder. Det forventes, at beboerne engagerer sig i livet på Vartov og deltager i fællesarrangementerne.


Læs mere

Her finder du Vartovkollegiets statutter

Besøg kollegiets hjemmeside www.vartovkollegiet.dk


Vartovkollegiet

Farvergade 27 G
1463 København K
61 69 27 99

 
Grundtvigsk Forum Tlf: +45 41 93 90 00 Bank: 4180 3119 080 339
Vartov
Giro: 4180 300 23 06
Farvergade 27
1463 København K Mail: Vartov@vartov.dk